Gehoor

Hoort u minder goed of begint u minder goed te horen?

U bent niet de enige! 

Zo’n 10% van de wereldbevolking heeft een gehoorverlies en 95% van de mensen met een gehoorverlies kan geholpen worden met (een) hoortoestel(len).

Een gehoorverlies sleept vaak jaren aan vooraleer u het effectief opmerkt en dikwijls is het de omgeving die de slechthorende hierop attent maakt.

Let op want een gehoorverlies kan een enorme impact hebben op het sociaal leven en het zelfvertrouwen, het kan zelfs tot sociale isolatie en angst leiden.

Door lang te wachten raken de hersenen gewend aan het niet ontvangen van alledaagse geluiden. Hoe langer deze situatie blijft bestaan, hoe moeilijker het voor de hersenen zal zijn om betekenis te geven aan bepaalde geluiden. Het dragen van hoortoestellen voorkomt dat uw hersenen minder vermogen krijgen om geluiden te interpreteren. Wacht niet langer voor het dragen van hoortoestellen!

Vandaag de dag zijn de hoortoestellen erg klein en onzichtbaar en geven ze u terug het comfort om optimaal te kunnen horen en de spraak terug te kunnen verstaan. Meestal is een hoortoestel discreter dan een gehoorverlies!

Een gratis gehoortest, die voor iedereen toegankelijk is, geeft u meteen duidelijke en correcte informatie over de toestand van uw gehoor en de mogelijke oplossingen.

Geef om uw oren, zoals Pro- Audio er om geeft!

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

Recent Comments